Hirdetés

misztika.lap.hu / Jóslások sorskérdésekről

Jóslások sorskérdésekről

A jóslás, jövendölés egy bizonyos esemény jövőbeni bekövetkezésére vonatkozó kijelentés vagy állítás. A jövendölés maga alapvető emberi szükségletként jelentkezik az emberiségtudatának kifejlődése óta. A történelem során minden civilizációban az adott kornak és egy közösség kultúrájának megfelelő módszerek alakultak ki a jelen és jövő közötti fátyol fellebbentésére. A korábbi szent emberek, sarlatánok és jósok helyét modern korunkban a tudósok vették át. Megjegyzendő, hogy a jövendölés igazságtartalma (az hogy egy adott jövendölés ténylegesen bekövetkezik-e vagy sem) nem szükségszerűen következik tudományos, vagy tudománytalan mivoltából, s még környezetéből sem, azt csupán utólagos megfigyelés döntheti el. Az előjelek tiszteletben tartása a rómaiak vallásának különösen jellemző vonása volt, aki ezeket helyesen értelmezni tudta, az nagy tiszteletnek örvendett, a jóspapoknak busás jövedelmet és nemegyszer jelentős politikai befolyást biztosított. Kluták Rozi Jósnő

Látogassa meg Telek Angélát, ha segítségre van szüksége egy döntésben!

szerelmét?

Kártyajóslás magyar kártyával

A piramis tarot a világon egyedülálló rendszer. Adott kérdésben a legkevesebb energiafelhasználással elérhető legoptimálisabb utat mutatja. Az embert a létezés 5 szintjén elemzi. Egy kirakáson belül megtalálható az ember teljes létvalósága, így választ kaphatunk életünk bármely területével kapcsolatos kérdésre. A körülmények megismerésével segít az önálló döntésben!

A tarot arra tanít, hogy a mindennapokban is hallgassunk az ösztöneinkre, és megérzéseinkre, hogy kiélezettebb érzékeinkkel a világra a jó úton haladjunk céljaink megvalósulása érdekében Jósláskor megkapod azt az információt, hogy a jövőben milyen események várhatóak. Segíthetek anyagi sikertelenség, szerelmi gondok, konfliktusok kezelésében és betegségek megelőzésében.

kártyajóslás

Hirdetés
Meghatározás:

A misztikát övező hitek és tévhitek összegyűjtése, meglévő misztikus oldalaink rendezése.

Megmagyarázhatatlan jelenségek, történések, egybeesések, az élet jobbítására irányuló portálok gyűjteménye.

A misztikát övező hitek és tévhitek összegyűjtése, meglévő misztikus oldalaink rendezése.

Megmagyarázhatatlan jelenségek, történések, egybeesések, az élet jobbítására irányuló portálok gyűjteménye.

Szponzorált hirdetések

Indult: 2008.06.06.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Jóslások sorskérdésekről
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés